miercuri, 4 mai 2011

Vă place Bărbatul adevărat?

Nu răspundeţi, este o întrebare capcană! :)))))) Să vă povestesc: cum mă dădeam eu pe net din site în blog şi din blog în site, nu am putut să nu remarc titlul acestei blog neaoş românesc cu nume englezesc, adicătelea Bărbatul adevărat! Un blog de unde doamnelor, de fapt, nu, numai domnilor, puteţi învăţa cum să deveniţi bărbaţi, şi nu de orice fel, ci din cei adevăraţi! miam-miam! După cum puteţi bănui, într-o primă fază am crezut că mor de râs. După care m-am scărpinat în barbă, gest pe care cunoscătorii într-ale non-verbalului l-ar interpreta probabil drept semn de ezitare şi nehotărâre, şi am zis să le dau totuşi oamenilor, pardon, acestor bărbaţi adevăraţi, o şansă. Cum eu sunt pro-învăţare, poate o fi şi aici ceva de învăţat.

Aşadar, despre ce e vorba? În stilul comediilor hollywoodiene, e vorba de o gaşcă de gigs and nerds (ei se prezintă drept ingineri) care s-au hotarât să devină oameni cu succes într-ale femeilor. Şi au reuşit! Sau asta spun ei. Şi acum vor să le spună şi altora. Şi le spun, ba le ţin şi workshop-uri şi mai organizează chiar şi tabere. Astfel, cei care vor să intre în "comunitatea de seducţie", pot veni la un seminar susţinut de un MPUA - Master Pick Up Artist, care îi va iniţia în "metoda directă şi naturală de abordare a femeilor". Sau pot apela la consultanţă unu la unu, în care bărbaţii adevăraţi care îi ghidează îi vor ajuta să folosească elemente de bază - bodylanguage, starea interioară, postura, tonalitate, aspect fizic, dar şi avansate, adică patternuri NLP, dinamică de grup şi subtilităţi de limbaj - toate pentru un scop simplu şi clar: să agaţe femei. Se lucrează ştiinţific, după cum vă puteţi da seama.

Cam în acest punct hazul s-a transformat în necaz, mă rog, cam mult spus, dar m-am întristat un pic. Cât efort pentru nimic! Băieţii aştia au studiat şi studiază tone de cărţi de tot felul - psihologie, NLP, coaching, spiritualitate şi ce-or mai fi studiind ei -, au urmat şi cursuri şi programe de formare, dar nu le foloseşte la nimic. Te doare creierul, maică! cum ar spune o mătuşă de-a mea, femeie bătrână. Evident, dacă îl ai...

Nu mai insist asupra subiectului, închei cu enumerarea obiectivelor de învăţare ale acestor programe de învăţare atât de speciale, cuvintele le aparţin în totalitate bărbaţilor adevăraţi:
"Cum sa-ti imbunatatesti aspectul exterior si sa-ti alegi haine potrivite pentru a castiga inca de la prima impresie
Cum sa abordezi confident fete in asa fel incat sa te vada ca pe un barbat sexy si atractiv
Cum sa ai o prezenta magnetica astfel incat femeile te vor distinge imediat
Exercitii de dezvoltare a masculinitatii tale naturale incat sa nu mai stai pe ganduri si sa treci la actiune in mod automat
Despre limbajul trupului, cum sa fii confortabil in jurul femeilor astfel incat creezi atractie fara sa depui efort
Descoperi si definesti ce iti trebuie pentru a actiona cu integritate si a te simti bine in pielea ta
Formarea propriului tau stil in seductie si renuntarea la masca sociala pe care toti o poarta cand interactioneaza cu o femeie frumoasa.
Dinamica intimitatii si cum iti poate influenta viata, de la gasirea unui partener pana la aprofundarea relatiei curente".

Am însă o nelămurire: oare bărbaţii adevăraţi or fi agăţând numai femei adevărate?! Eu sper că da, că n-aş vrea să fiu inoportunată.

6 comentarii:

  1. o nelamurire am si eu. de unde stii ca exercitiile lor de dezvoltare personala sunt ineficiente? poate sfarsesc prin a avea succes la femei.

    RăspundețiȘtergere
  2. exercitiile lor de dezvoltare personala poate or fi eficiente, obiectivele lor de dezvoltare personala sunt insa insuficiente. Faci NLP si programe de auto-cunoastere si dezvoltare personala ca sa-ti fixezi drept obiectiv de atins "vreau sa agat/seduc femei"?! hahahaha! asta e o chestie care li se potriveste "baieteilor adevarati", barbatii se prespune ca sunt persoane adulte, mature etcetera... exista si echivalentul feminin, am dat peste el pe FB, sub forma reclamelor "Make him fall for you", uuuuuu.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti misandră! Ironizezi eforturile oamenilor pentru înălţare spirituală şi plăcută întindere orizontală... tu nu ştii ce concurenţă e pe piaţa agăţămintelor

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, in definitiv acesti barbati adevarati vor sa agate femei fara sa umfle muschiul pe ei cu pompa, fara sa scoata bmw-ul la inaintare si fara sa-si fluture rolexul pe ambele maini, asa ca da, se poate spune ca se plaseaza la o treapta superioara de evolutie mentala si emotionala. Nu mai e paleolitic, e mezozoic. Sau cam asa ceva, ca nici cu geografia nu le am...:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ne sustineti ;)

    normal ca vrem sa ne bucuram de femei, de ce sa nu includem si sexul frumos in dezvoltarea personala ?

    cine zice ca face dezvoltare personala si nu include si relatia cu sexul opus e totally boring ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. da, va sustin in incercarea de a depasi obiectivul "sa agatam femei" si de a adopta unul din zona "sa avem relatii mature si de calitate cu sexul opus" :)

    altfel, despre dezvoltarea personala numai de bine, ca si despre abordarea chestiunilor de relatii inter-gender. Dar am impresia ca trainerii vostri sunt numai barbati, asa ca exista riscul sa va lipseasca perspectiva cealalta din ecuatie ;)

    RăspundețiȘtergere